Judėjimui „Lietuva yra čia“ Jonavos skyriui

 

PASIŪLYMAI

2020  metų vasaros periodui:

 

1.       Apsvarstyti Santalkos Lietuvai paskelbtą programą ir siūlyti jos apibendrinimą ar pristatymo sutrumpintą koncepciją ir pagal ją ruoštis agitacijai.

2.       Numatyti agitacinį akcentą per Jonavos 270-mečio minėjimą, kiek leidžia etika ir ... (Pavyzdžiui, įsigyti  firminius marškinėlius ir per šventę dėvėti, kalbinant pažįstamus ir kitus ..., ar panašiai ką kitą .... Pagal preliminarius duomenis, šventė dėl karantino rekomendacijų numatoma renginius išsklaidžius po visą miestą, kad nebūtų didelio susibūrimo.

3.       Kadangi KSS-SL neturi teisės sudarinėti rinkiminių komisijų, todėl galima būtų rinkimines komisijas išnaudoti per koalicijos partnerę Centro partiją tai atlikti, kuri turi teisę sudarinėti, jei tai nebus jau vėlu. Todėl ir reikalingas susitikimas su Pensininkų partijos Jonavos skyriumi, su kurio nariais reiktų aptarti visą tai.

4.       Paruošti  finansinės paramos ir į LYČ-ą bei į KSS-SL stojimo atmintines ir mums jas dalinti, šnekinant norinčius-sutinkančiu paremti. Atmintinės reikalingos, nes bankiniams pervedimams labai tiksliai reikia pildyti.

a)       Reikalavimas pervedimo metu nurodyti asmens kodą, atrodo, yra neteisėtas reikalavimas, nes asmens kodą skelbti draudžia ASMENS DUOMENŲ TEISINĖS APSAUGOS įstatymo antrojo skyriaus 3-čiojo straipsnio 2-oji dalis. Bankas kiekvieno sąskaitininko asmens kodą žino ir laiko paslaptyje, pagal asmens kodą įeinama į asmens bankinę sąskaitą. Todėl pervedimuose asmeninių kodų viešinimas tretiesiems asmenims yra neteisėta. Vietoje kodo užtenka asmens gimimo datą parašyti, kad nesumaišyti su kitais asmenimis.

   

5.     Turėti omenyje, jog KSS-SL internetinėje svetainėje www.santalkalietuvai.lt  skyriuje „Komanda“ tarp vadovybės ir prezidiumo nariams pateikti neteisingi elektroniniais pašto ...@lyc.lt adresai, nes A. Juozaičio pavaduotojai Juozas Imbrasas ir Vytautas Kadžys, o taip pat prezidiumo nariai Pranas Kavaliauskas ir Valentinas Stepanovas bei kiti išvardinti tokių elektroninių paštų neturi – elektroninio pašto Mail Delivery Subssystem sistema minėtųjų adresus ne tik atmeta, bet ir patys paskutiniai trys išvardinti man pripažino, kad tokiais elektroniniais paštais ne tik nesinaudoja, bet ir negali jų turėti, nes jie nėra LYČ-o nariai. Todėl siūlau Jonavos skyriaus asmenims turėti omenyje, kad gali būti ir daugiau tokių grubių klaidų naujai sudaromame darinyje.

 

 

 

 

 

Vytenis Aleksandraitis